van schaik grafimedia

Blog / Concept & Ontwerp / Website en meer voor Meever Pipes

Website en meer voor Meever Pipes

door Mike Zengerink in Concept & Ontwerp

Trots zijn wij op de verkregen opdracht van Meever Pipes voor het ontwerpen van een huisstijl en het bouwen van een website. De strakke styling van het aangeleverde logo is in de website voorgezet zodat het één geheel is. De website heeft een moderne frisse uitstraling gekregen en is volledig responsive waardoor op elk apparaat de meest optimale weergave zichtbaar is. De site is uitgevoerd in vijf verschillende talen, waarbij automatisch de juiste taal wordt geselecteerd aan de hand van de bezoeker zijn locatie.
Neem een kijkje op de website van Meever Pipes

Communicatie-uitingen voor Meever Pipes

Tijdens het uitwerken van de website kwam ook de wens voor een folder naar voren om het bedrijf te kunnen presenteren. De folders zijn uiteraard in lijn met de website ontworpen en in drie talen uitgevoerd. Er is gekozen voor twee verschillende formaten, namelijk een A4 formaat voor een bezoek en een A5 formaat om gemakkelijk met een factuur mee te sturen. Verder hebben wij ook briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, e-mail handtekeningen, ruitjespapier en een stempel mogen ontwerpen en produceren. Volgens directeur Joris Sluis van Meever Pipes ‘een echte one-stop-shop actie’.

Interesse?

Geïnteresseerd geraakt in een nieuwe huisstijl of misschien een nieuwe website? Wij gaan graag met u een vrijblijvend gesprek aan, neem daarvoor contact met ons op.

Voetnoot
Meever Pipes is hét adres voor het leveren en produceren van buizen. Met hun brede assortiment aan buizen,  overproductie buizen, dikwandige naadloze buizen en buizen met PE, nemen ze een wereldwijde prominente plaats in als toeleverancier voor handelaren, voorraadhouders en eindgebruikers. Voor zo’n grote speler werd het hoog tijd voor een bijpassende hedendaagse huisstijl.