van schaik grafimedia

Blog / Nieuwe media / Layar maakt offline lezen digitaal en dynamisch

Layar maakt offline lezen digitaal en dynamisch

door Suzanne van Groeningen in Nieuwe media

Sinds 2006 geeft Konijnendijk Mode uit Zuid-Beijerland elk voor- en najaar een modemagazine uit. Deze wordt verstuurd naar ongeveer 36.000 bestaande klanten. De voorjaarseditie van 2014 is door ons voorzien van Layar.

Augmented Reality

Layar is de globale leider in augmented reality (AR) en interactieve print technologie. De augmented reality technologie die Layar gebruikt voegt lagen van digitale informatie – video’s, foto’s, geluiden – via de camera en de sensoren van je smartphone of tablet, toe boven op de items in het magazine.

Op diverse pagina’s in het magazine is augmented reality toegepast voor verschillende doeleinden. Zo kun je via augmented reality direct terecht op Google streetview of de menukaart van Grand Café The Ritz bekijken. Maar je kunt ook vanuit de Layar app direct items in je winkelmandje plaatsen, afrekenen en bestellen, de perfecte combinatie van print en online alles bij ons onder één dak.

Layar gebruiken kan gratis zolang je geen bezwaar hebt tegen reclame in de app. Wil je Layar geheel reclamevrij dan starten de prijzen vanaf 45 euro voor 1 pagina voor 1 jaar.

Met het inzetten en het gebruik van Layar helpen wij natuurlijk graag, bel of mail ons voor een afspraak.