van schaik grafimedia

Blog / Drukwerk & Printing / VSGM 30 Jaar!

VSGM 30 Jaar!

door Mike Zengerink in Drukwerk & Printing

Het is februari 1987 als Van Schaik Offset BV wordt opgericht en als traditionele drukkerij de voornamelijk Oudewaterse markt gaat voorzien van drukwerk.

In een klein pand aan de Molenwal wordt jarenlang met veel plezier voor een trouwe klantenkring gewerkt. Het is de tijd dat briefpapier en enveloppen niet weg te denken zijn uit de ‘oude’ economie. Maar net als de veranderende economie verandert Van Schaik Offset ook mee.

Een grote stap in het 30-jarig bestaan is de verhuizing in het jaar 2000 vanuit de binnenstad naar het Industrieterrein Tappersheul. Een modern en groot pand waarin Van Schaik Offset door kan groeien. En dat doen we! De ‘oude economie’ verandert steeds sneller in de nieuwe economie en wij veranderen mee zoals de kameleon in ons logo doet vermoeden. Op een natuurlijke wijze veranderen we in een volledige grafimedia partner. Hierin past ook de aanpassing van onze naam naar Van Schaik Grafimedia. Een totaal leverancier voor uw externe communicatie. One-stop-shop service van concept en vormgeving naar het ontwikkelen van websites, maar ook de ‘oude’ output als druk- en printwerk blijft intact.

En dat is hoe we nu 30 jaar geworden zijn! Tegen de stroming van de grafische industrie in zijn we gegroeid naar een volwaardige partner voor onze klanten. Met 20 enthousiaste medewerkers staan we elke dag klaar om óók u te helpen! Van visitekaart tot webshop; een totaal adres voor al uw wensen.

TaartdoosEn wie jarig is trakteert! Zodoende hebben we al onze trouwe klanten een cadeautje gestuurd. Een direct mail actie waarbij we offline aan online hebben gekoppeld om u te laten zien waarom u zaken met vsgm doet. De brievenbusdoos met het geschenk kan naar meer smaken. Mocht u de winnende code hebben, en deze op de site invullen, dan komen wij u een slagroomtaart brengen.

Wilt u ook opvallen met uw merk, dienst en/of bedrijf? Maak vrijblijvend een afspraak en ontvang onze communicatie- en inspiratiebox!