van schaik grafimedia

Blog / Concept & Ontwerp / Boek '750 jaar Oudewater in beeld'

Boek ‘750 jaar Oudewater in beeld’

door Fred van Schaik in Concept & Ontwerp

Het eerste exemplaar van het jubileumboek ‘750 jaar Oudewater in Beeld’ van ruim 2 kilo Oudewaterse historie met meer dan 1.000 beelden is vandaag om 10.00 uur overhandigd aan twee ambassadeurs van de Stichting Oudewater 750 jaar Stad. Dit speciale moment vond plaats in museum De Heksenwaag.

Uniek en veelzijdig boek

Ter gelegenheid van Oudewater 750 jaar Stad is dit boek samengesteld. Vele tientallen Oudewaternaren hebben hun bijdrage geleverd in tekst en beeld. Wist u dat Oudewater de bakermat is van zeehelden, ontdekkingsreizigers, schilders, schrijvers, de staatsloterij en vele andere ‘beroemdheden’? U leest het in ‘750 jaar Oudewater in beeld’. Een boek vol herinneringen, verrassingen en herkenning. Verenigingen, bedrijven, personen en gebeurtenissen uit heden en verleden zijn hier bij elkaar gebracht.

Steun de Stichting Oudewater 750 jaar Stad

Het boek is nu voor €34,95 verkrijgbaar via de webshop van de stichting op www.oudewater750jaar.nl of via onze webshop op www.vsgm.nl/oudewater750. U krijgt het boek dan direct uitgeleverd. Ook is er de mogelijkheid om het jubileumboek te kopen bij The Read Shop in Oudewater (Leeuweringerstraat 22). Met de aanschaf van het boek steunt u de Stichting Oudewater 750 jaar Stad met de organisatie van de komende jubileumactiviteiten.

Mensen die het boek in de voorverkoop kochten krijgen het binnen een week thuisgestuurd.