van schaik grafimedia

Blog / Concept & Ontwerp / Klantencase: van productbrochure naar A-label

Klantencase: van productbrochure naar A-label

door Fred van Schaik in Concept & Ontwerp

Orvema uit Maarssen is sinds 1940 actief in de smeermiddelen. Ze leveren een breed scala van producten zoals minerale en synthetische motor- en transmissie oliën, hydraulische oliën, winter producten en vetten.

Voor de Automotive Trade Show wilde Orvema een productbrochure van haar merk GrandPrix® ontworpen hebben. In een brainstormsessie met de klant is besloten om van GrandPrix® een A-label/productlijn te maken. Na aanleiding van deze sessie hebben wij voor GrandPrix® een volledig nieuwe huisstijl ontwikkeld en geproduceerd. GrandPrix® heeft hierdoor een nieuwe look & feel gekregen en is nu verkrijgbaar bij alle grote tankstations in Nederland.

Toegankelijk en informatief

De belangrijkste randvoorwaarde voor het nieuwe concept is dat het toegankelijk en informatief is voor iedereen. Dit concept is onder andere doorgevoerd in: een nieuw logo, verschillende productverpakkingen, verfrissende productfotografie van onze partner George Terberg, een reclamebord, de gehele nieuwe huisstijl, verschillende advertenties en uiteraard de gevraagde productbrochure. De productlijn heeft nu een passende uitstraling: krachtig, energiek en schoon, passend bij de status en de ambitie van GrandPrix®.

Beter herkenbaar

Met een succesvolle stand op de Automotive Trade Show heeft GrandPrix® haar nieuw geïntroduceerde productlijn in olie, koelvloeistof en ruitensproeier vloeistof goed weten te positioneren. GrandPrix® is door de lancering van haar nieuw vormgegeven productlijn beter herkenbaar geworden bij haar klanten.

Inhoudelijke oplossingen

VSGM heeft een duurzaam werkend resultaat neer weten te zetten, met oog voor de menselijke maat. Wij zijn een bedrijf dat denkt in inhoudelijke oplossingen en dat altijd samen doet met haar opdrachtgevers. Zo komen we altijd tot een totaalconcept welke past bij de klant.

Kijk voor meer informatie op: www.orvema.com

Turbo Motor OilAntivries Koelvloeistof Blauwmagazine previewAntivries Koelvloeistof Roze Screenwash RemvloeistofStandbouw