van schaik grafimedia

Blog

Website en meer voor Meever Pipes

door Mike Zengerink in Concept & Ontwerp

Trots zijn wij op de verkregen opdracht van Meever Pipes voor het ontwerpen van een huisstijl en het bouwen van een website. De strakke styling van het aangeleverde logo is in de website voorgezet zodat het één geheel is. De website heeft een moderne frisse uitstraling gekregen en is volledig responsive waardoor op elk apparaat de meest optimale weergave zichtbaar is. De site is uitgevoerd in vijf verschillende talen, waarbij automatisch de juiste taal wordt geselecteerd aan de hand van de bezoeker zijn locatie.... Bekijk het volledige artikel »

Boek ‘750 jaar Oudewater in beeld’

door Fred van Schaik in Concept & Ontwerp

Het eerste exemplaar van het jubileumboek ‘750 jaar Oudewater in Beeld’ van ruim 2 kilo Oudewaterse historie met meer dan 1.000 beelden is vandaag om 10.00 uur overhandigd aan twee ambassadeurs van de Stichting Oudewater 750 jaar Stad. Dit speciale moment vond plaats in museum De Heksenwaag.... Bekijk het volledige artikel »

Jubileumboek Oudewater 750 jaar krijgt een frisse nieuwe look!

door Carolien Verkerk in Concept & Ontwerp

2015 is hét jaar van Oudewater. De stad viert dan haar 750ste verjaardag. Ter gelegenheid van “Oudewater 750 jaar” wordt een jubilieumboek uitgegeven. Het wordt geschreven door tal van Oudewaternaren, bekend en onbekend. Alle aspecten van de historie en het heden komen aan bod. Water, scholen, ondernemen, sport, kerk, kunst en cultuur zijn zo maar een paar onderwerpen die in het boek aan de orde komen. Het wordt geen geschiedenisboek, maar een boek van en voor alledag. Met historische feiten en heuglijke anekdotes.... Bekijk het volledige artikel »

Klantencase: van productbrochure naar A-label

door Fred van Schaik in Concept & Ontwerp

Orvema uit Maarssen is sinds 1940 actief in de smeermiddelen. Ze leveren een breed scala van producten zoals minerale en synthetische motor- en transmissie oliën, hydraulische oliën, winter producten en vetten.

Voor de Automotive Trade Show wilde Orvema een productbrochure van haar merk GrandPrix® ontworpen hebben. In een brainstormsessie met de klant is besloten om van GrandPrix® een A-label/productlijn te maken. Na aanleiding van deze sessie hebben wij voor GrandPrix® een volledig nieuwe huisstijl ontwikkeld en geproduceerd. GrandPrix® heeft hierdoor een nieuwe look & feel gekregen en is nu verkrijgbaar bij alle grote tankstations in Nederland.... Bekijk het volledige artikel »